Přihlášky od 5. ledna!

30 Pro

Registrace bude probíhat od 5. ledna (19:00) do 19. ledna (23:59), do 26. ledna bude potřeba larp zaplatit, abychom stihli zavčasu nakoupit všechny potřebné rekvizity.

Jak se můžete dočíst ve článku o tvorbě postavy, s postavami z loňského zakladatelského ročníku nelze po stoletém posunu pokračovat (ani kdyby to jako příslušníci dlouhověkého národa přežili).

Pokud chcete hrát postavu mistra nebo arcimága, je pro vás důležité datum 12. ledna. Arcimágy a mistry totiž budeme vybírat z přihlášených podle kvality jejich příběhu a charakterníku a chceme mít dostatek času na jejih pročtení. Registrovat se můžete i později, ale už jen jako vystudovaní mágové. (Pokud naopak o tak vysoký titul nestojíte a chcete si zahrát učedníka, registraci můžete poslat kdykoli. Nestane se vám, že byste dostali arcimágský titul, o který jste nestáli. 😀 ).

Nezapomeňte se také podívat na praktické informace k larpu: kdy a kam máte na larp přijet, co máte mít s sebou kromě kostýmu, jaká je výše registračního poplatku a podobně.

Těšíme se na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *